6 Ocak 2010 Çarşamba

basında Yıldız Tilbe...

Yıldız'ı tanıdığımızdan beri bir çok haberleriyle karşılaştık basında. Bunlar bazen üzücü , bazende mutluluk vericiydi. Uyuşturucu bağımlılığı , özel hayatı , İbrahim Tatlıses ile tartışması akıllarda kalan haberleriydi. Ama en çok gündem de olan ise İbrahim Tatlıses ile tartışmasıydı...



Yıldız Tilbe, savcılığa başvurdu

Şarkıcı Yıldız Tilbe, ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu. İki korumasıyla adliyeye gelen Tilbe, can güvenliğinin olmadığını dile getirdi.


Sanatçı Yıldız Tilbe, tehdit telefonları ve mesajları aldığı gerekçesiyle Kadıköy Adliyesi`ne gelerek suç duyurusunda bulundu. Son günlerde, programına katıldığı İbrahim Tatlıses ile aralarında yaşanan gerginlik ile gündeme gelen sanatçı Yıldız Tilbe, gizli telefon numaralarından tehdit telefonları ve mesajları aldığığını iddia etti. Avukatı Yusuf Kuvvet ile birlike adliyeye gelen Tilbe, müracaat savcısı Zafer Tekir`e şikayet dilekçesini verdi.

Adliye çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tilbe, `Son günlerde aldığım tehdit lefonları ile ile ilgili olarak soruşturma yapılması için suç duyurusunda bulunduk. Numarası belli olmayan gizli telefonlardan tehditler alıyorum. Onların araştırılmasını istedik` dedi.

Ne gibi tehditler aldığına ilişkin açıklama yapan Tilbe, `Zaten basında belli ne gibi tehditler olduğu. Can güvenliğimi tehdit şeklinde. Biz de bu konuda gerekli müracaatımızı yaptık` dedi. `Belli bir şahıs var mı?` sorusu üzerine Yıldız Tilbe, `Şu anda belli bir şahıs üzerinde durmuyoruz. Telefon numaralarının araştırılmasını istedik. Can güvenliğimi tehdit eder şekilde mesajlar geliyor. `Sizin de artık birkaç kurşunluk hakkınız var` şeklinde mesajlar geliyor. Bunların kimin tarafından yapıldığının savcılık tarafından araştırılmasını istiyoruz` dedi.

Tehdit telefon ve mesajlarının İbrahim Tatlıses olayından sonra ortaya çıktığını söyleyen Tilbe, `Ondan önce hiçbir sorun yoktu` diye konuştu. Bu arada Yıldız Tilbe`nin iki korumayla birlikte Kadıköy Adliyesi`ne gelmesi dikkat çekti.

(CİHAN)

27 Şubat 2009, Cuma


İbo Şov` bitti tehdit alıyor!

Yıldız Tilbe, katıldığı televizyon programında İbrahim Tatlıses ile aralarında yaşanan gerginliğin ardından tehdit telefonları ve mesajları aldığı gerekçesiyle Kadıköy Adliyesi nde suç duyurusunda bulundu. Avukatı Yusuf Kuvvet ile birlike adliyeye gelen Tilbe, müracaat savcısı Zafer Tekir e şikayet dilekçesini verdi.

Adliye çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tilbe, `Son günlerde aldığım tehdit telefonları ile ilgili olarak soruşturma yapılması için suç duyurusunda bulunduk. Numarası belli olmayan gizli telefonlardan tehditlerler alıyorum. Onların araştırılmasını istedik` dedi.

Tilbe, `Ne gibi tehditler alıyorsunuz?` sorusuna ise `Can güvenliğim ile ilgili. Biz de bu konuda gerekli müracaatımızı yaptık` şeklinde cevap verdi. `Belli bir şahıs var mı?` sorusuna ise Tilbe, `Şu anda belli bir şahıs üzerinde durmuyoruz. Telefon numaralarının araştırılmasını istedik. Can güvenliğini tehdit eden, Sizin de artık birkaç kurşunluk hakkınız var şeklinde mesajlar geliyor. Bunları kimin gönderdiğini savcılığın araştırmasını istiyoruz` dedi. Tilbe ayrıca tehditlerin İbrahim Tatlıses olayından sonra ortaya çıktığını da belirterek, `Ondan önce hiçbir sorun yoktu` diye konuştu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder